İMZALAR ATILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

10121834_man

Protokol, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Bugün Prof. Dr. İbrahim Taş ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından imzalandı.

10121906_bil_4945

Protokol, Üniversite ve Milli Eğitim arasında spor, sanat ve eğitim alanlarında yapılacak işbirliği çalışmalarını kapsamaktadır. Protokol uyarınca mekan temini, sanatsal faaliyetlerde rehberlik, proje yazılımlarında danışmanlık yapma, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin Üniversite Kütüphanesi´nden yararlandırılması, hizmet içi eğitimler düzenlenmesi, Üniversite´deki Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine okullarda staj imkanı sağlama gibi konularda işbirliği yapılması kararlaştırılmıştır. Böylece öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak, eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen yeterliklerinin artırılması, ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması amaçlanmıştır.

 

İmzaların atılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş´a, bu protokolün hazırlanmasında emeği geçen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun’a ve Doç. Dr. Cihan Darcan´a teşekkür etti. Üniversite ile imzalanan işbirliği protokolünün her iki kuruma da yeni imkanlar getireceğini ve eğitim adına güzel çalışmalara kapı aralayacağını söyledi.

10121906_bil_4945 10121905_bil_4939 10121834_man

İMZALAR ATILDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hayırlısı olsun inşallahhh

    Cevapla
Bizi Takip Edin