Kurumsal E-Posta Hizmeti ile Hemen Tanışın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijitalleşen dünyada esneklik ve özgünlük kadar kurumsallık da başarı için vazgeçilmez. Kurumsal e-posta kullanımı hem profesyonellik için hem de işlerinizi sağlıklı bir şekilde yönetmek için zorunluluktur. Pandemi ile birlikte evde çalışmanın yaygınlaşması kurumsal iletişimin önemini arttırmıştır.

Dinamik, müşteri odaklı ve esnek yapılar günümüz koşullarında başarının anahtarı olsa da kurumsal yapılardaki herhangi bir zayıflık pandemi sürecinde çok daha ağır bedeller ödenmesine neden olmuştur. Bugün, kurumsal e-posta hizmeti hem firmalar hem kişiler için hayati öneme sahiptir.

Neden Kurumsal E-Posta Kullanmalıyım?

Kişisel e-posta sağlayıcılar var iken neden kurumsal e-posta kullanmalısınız? Bugün dünyada neredeyse tüm profesyonel işler e-postalar üzerinden çözülmektedir. Herhangi bir talep, teklif, ihale süreci, ürün satışı vb. tüm işleri bir bilgisayar ve iyi bir hosting, domain sağlayıcı hizmeti ile yapmak mümkün hale gelmiştir.

Böyle bir dünyada, rekabet de farklı düzlemlere taşınmaktadır. Rakiplerinizden bir adım öne çıkmak için küçük farklar yaratmak ve tüm ayrıntılara hassasiyet göstermek gerekir. Bu noktada, kurumsal e-posta kullanmanın çok önemli avantajları vardır.

Profesyonel Hizmet

Çalıştığınız kurumlar, iş ortaklarınız ya da müşterileriniz her gün yüzlerce mail almaktadır. Bunların birçoğu spam olarak algılanarak hedef kişiye ulaşamamaktadır. Kurumsal e posta kullanarak bu karmaşanın içinden kurtulabilir ve rakipleriniz arasında öne çıkabilirsiniz.

Müşterilerinize erişim sağlamak için zorunluluk haline gelen kurumsal e-posta, müşteri güveni açısından da vazgeçilmezdir. Herkese açık mail sağlayıcılarından gelen teklifler inandırıcı ve güvenilir bulunmamaktadır. E-posta üzerinden dolandırıcılığın arttığı bugün, güvenlik sorunu müşteri portföyü oluşturmaya da engel olabilmektedir.

Tüm bu sebepler nedeniyle, verdiğiniz hizmetin kalitesini göstermek, profesyonelliğinizi vurgulamak, güven sağlamak ve başarıya ulaşmak için kurumsal e-posta kullanmalısınız. Natro XMail kurumsal e-posta ürünü ile yüzlerce kurumsal firmaya hizmet vermekte, yüksek depolama alanı ve güvenlik hizmeti sunarak başarınıza katkı sağlamaktadır.

İş Yönetimi

Teknolojinin gelişmesi ve çevre hassasiyetinin artması ile birlikte firma içi yazışmalar kağıt ortamında yapılmamaktadır. Bu vazgeçiş hem firmaların mali yükünü düşürmekte hem de toplumsal geleceğimize katkı sunmaktadır. Gelişen teknoloji ve dijitalleşme firma içi yazışmalar, arşivleme ve iletişim için profesyonel olanaklar oluşturmaktadır. Böyle bir ortamda elbette firma içi yazışmalar mail ile yapılmakta, kayıt ve arşivler de dijital ortamda tutulmaktadır.

2020 yılı Mart ayından bu yana Pandemi ile değişen çalışma hayatı kurum içi iletişimin önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Uzaktan çalışma esnasında verilen hizmetin aynı kalitede devam etmesi ve işlerin çözüme ulaştırılabilmesi bilginin hızlı ve sağlıklı akışı ile birebir ilişkilidir. Kurumsal e-posta bu sürecin vazgeçilmez parçası haline gelmiştir.

İş yönetiminin herhangi bir sorunla karşılaşmadan, güvenli ve dinamik bir şekilde yapılabilmesi kaliteli ve yüksek performanslı bir kurumsal e-posta hizmetine sahip olmayı gerektirir. Natro, sunduğu kurumsal e-posta hizmetlerinde ücretsiz anti spam/virüs programıyla iletişimde güvende kalmasını sağlar.

Takım Çalışması

Kurumsal e-posta hizmeti işinizi bir takımla yapmanıza olanak sağlar. Farklı birimler için oluşturulan e-postalar ile ortak bir çalışma alanı oluşturulabilir, ortak adres defteri ile kişilere kolayca erişilebilir, takvim paylaşımları ile ortak ajanda kurulabilir.

Örneğin, firmanızda çalışan muhasebe birimi için tüm personelin kullanabileceği muhasebe@alanadi tüm muhasebe personelinin bilgisayarlarına kurularak, oluşturulan ortak takvim ile resmi bildirimlerin atlanmaması sağlanabilir. Başka bir örnek de iletisim@alanadi birden fazla kişinin kullanımına açılarak, kurumsal iletişimde herhangi bir talebi, teklifi ya da bilgiyi atlamamanız sağlanır.

Yüksek Depolama Alanı

Kişisel mail adreslerinin oldukça kısıtlı depolama alanları vardır. Bu alan doldukça mail hizmeti yavaşlayacak ve performans düşüşüne neden olacaktır. Bu alanı yükseltmek mümkün olsa da ekstra bir maliyet anlamına gelecektir. Oysa kurumsal e-posta hizmetleri yüksek depolama ve performans eklentilerine sahiptir.

Natro XMail kurumsal e-posta hizmeti ile 50 GB depolama alanı sağlarken, 600000’den fazla iletiyi mail kutunuzda saklamanıza imkan verir. Buna ek olarak, XMail teknolojileri gelen mailleri sizin için süzerek SPAM gönderilerini durdurur. Böylece, sadece gerçek kişilerden ve kurumlardan gelen maillere erişim sağlarsınız. Öte yandan, SPAM olmadığını düşündüğünüz kullanıcıları süzüp yetki verirseniz, bundan sonra bu adreslerden gelen maillerin gelen kutusuna düşer.

Senkronizasyon

Firmanız için hiçbir maili kaçırmamak, işlerinizin sorunsuz akışı için önemlidir. Her zaman bilgisayar başında olmayabilirsiniz. Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girişi ile tüm bilgilere anında ulaşmamız mümkün olurken, bilgi kaçırma lüksümüz de ortadan kalktı. Kurumsal e-posta hizmeti e-posta adresinizi aynı anda farklı cihazlardan kullanırken senkronizasyon sorununu yaşamamanızı sağlar. Aksi durumda bir cihaza düşen bir mailin başka bir cihazda kurulu postanızda bulunmadığını görebilirsiniz. Ayrıca, adres defterlerinize ve takviminize tüm cihazlardan ulaşmanız da olanaklı hale gelir.

Natro Xmail ürünü sunduğu senkronizasyon özelliği ile, mailinizi kurduğunuz tüm cihazlar ve uygulamalarınız arasında ileti, adres defteri ve takvim senkronizasyona sahip olur, bulunduğunuz her yerden işinizi çözebilirsiniz.

Kurumsal E-Posta Servisi Nedir?

Kurumsal e-posta firmanızın alan adına bağlı, yüksek performanslı ve saklama kapasiteli, güvenlik duvarları olan, aldığınız hizmete bağlı olarak farklı özelliklere sahip e-posta adresidir. Bu hizmet ile firmanızdaki farklı birimlere yetkili e-posta hesapları açarak takım çalışmanızı kurumsallaştırabilirsiniz. Örneğin; info@alanadiniz ya da iletisim@alanadiniz firmanızın genel mail adresi olarak kullanılırken, muhasebe@alanadiniz muhasebe biriminin ortak adresi olarak kullanılabilir. Bu e-posta adresleri farklı bilgisayarlarda kurularak, birden çok kişinin aynı hesaba gelen mailleri takip etmelerine olanak sağlanmış olur. Bunların yanında Natro ürünlerinde bulunan anti spam/ virüs hizmetleri ile güvenlik riskleri de minimize edilmiş olur.

Kurumsal e-posta servisi günümüz çalışma hayatının vazgeçilmezidir. Profesyonellik, kurumsallaşma, güven, dinamik çalışma ilişkileri, sorunsuz iletişimin sürekliliği gibi birçok zorunluluğa sahip olmak için mutlaka kurumsal e-posta hizmeti almalısınız. Yüksek performanslı kurumsal e-posta hizmeti ile rakiplerinize karşı avantajı koruyun ve başarılı bir iş ortamı yaratın.

İşletmeler için Güvenli Kurumsal E-posta Nereden Alınmalı?

İnternette arama yaptığınızda kurumsal e posta hizmeti sağlayan birçok firma olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar bilgi içinde, “Güvenli kurumsal e-posta nereden almalı?” sorusunun cevabını bulmak gerekir. Öncelikle, kurumsal e-posta hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken noktaları özetleyelim.

  • Cihazlarınızda kullandığınız e-posta programları ile uyumlu olmalı,
  • Yüksek depolama alanına sahip olmalı,
  • Maillerinizde kullandığınız adres defteri, takvim ve iletilere farklı cihazlardan ulaşabilmek için senkronizasyon performansı yüksek olmalı,
  • Takım çalışmasına olanak vermeli ve farklı bilgisayar ve kişiler tarafından ulaşılabileceği için güvenli bir çalışma ortamı yaratmalı,
  • Bir soru ya da sorun anında hizmet desteği sağlamalı.

En İyi Kurumsal E-Posta Barındırma Servisi: Natro

Yukarıda verilen bilgiler ve özellikler doğrultusunda en iyi kurumsal e-posta barındırma servisleri incelemesi yapılabilir. Natro sunduğu XMail kurumsal e-posta hizmeti ile öne çıkmaktadır.

 

XMail ile 50 GB depolama alanında 600000’den fazla ileti saklanabilmektedir. Anti-SPAM koruması sayesinde istenmeyen mailleri süzerek zaman ve depo kaybını önlemektedir. Natro %98,2 başarı oranı ile spam mailleri yüksek oranda yakalayabilmektedir. XMail, tüm cihazlar ve uygulamalarla uyumlu şekilde çalışabilmektedir. Outlook, Apple Mail, eM Client, Thunderbird gibi en çok kullanılan e-posta programları ile uyumludur.

Natro ürünleri kurumsal çalışma yaşamına uygun olarak ortak adres defteri, dosya alanı ve paylaşılabilir takvimlerle takım çalışmasının yüksek performansta yapılmasını sağlamaktadır. Bu hizmeti sağlamak için CalDAV, CardDAV, ActiveSync gibi uluslararası alanda kabul gören protokolleri kullanır.

En iyi kurumsal e-posta barındırma servisini sunan Natro müşterilerine 7/24 ücretsiz destek vererek sorunlarına da anında çözümler üretir. Bu avantajlar sayesinde Natro kurumsal e posta hizmetleri alanında güvenli, profesyonel ve müşteri ihtiyacına odaklı ürünler sunar.

 

Kurumsal E-Posta Hizmeti ile Hemen Tanışın!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir