MİLLET ÜMMET ÇORBASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kozabirlik İlkokulunda, Tutum Yatırım Türk Malları Haftası nedeniyle gerçekleştirilen programda öğretmenler ve öğrenciler Millet Ümmet Çorbası yaptı.

 

Gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, Okul Müdürü Ahmet Mercan, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Program “Yerli Malı ve Tutum” adlı şiirin okunmasıyla başlarken, semazen gösterisi ve mülteci öğrenci Hosna Ghanıpour’un “Kumbara” adlı şiiri okumasıyla devam etti. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına ve Halep’te yaşanan katliama dikkat çekildi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, programla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede gelenek ve göreneklerimizin bizi biz yapan değerlerimiz olduğunu, Tutum Yatırım Türk Malları Haftası’nın bazı geleneklerimizi hatırlamaya vesile olmasının son derece isabetli olduğunu söyledi. Etkinliği düzenleyen Kozabirlik İlkokulu Müdürü Ahmet Mercan’a, Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerine, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

 

 

Program, konuşmaların ardından Okul Aile Birliği tarafından öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yapılan çorba ikramı ile son buldu. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bazı sınıfları ziyaret ederek derslere katıldı. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

 

MİLLET ÜMMET ÇORBASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin