MÜSTEŞAR FATİH DÖNMEZ MEMLEKETİ BİLECİK’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Hemşehrimiz Fatih Dönmez, İlimizin enerji sorunlarını masaya yatırmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla memleketi olan Bilecik’e geldi.



İlk olarak Valilik Makamını ziyaret eden Dönmez, valilik defterini imzalayarak Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. Valilik ziyaretinin ardından Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden ve Türbe ziyaretinin ardından Orhangazi Camii’nde Cuma namazını kılan Dönmez Bilecik Belediyesi’nde Başkan Yağcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Dönmez, “Bilecik belki yüzölçümü itibariyle çok fazla büyük bir kentimiz değil ama birçok enerji ve ulaşım ağlarının ortasında kalan, kesişen bir noktada. Bu açıdan da önemli bir merkezdeyiz” ifadelerini kullandı.

Belediye ziyaretini gerçekleştirdikten sonra Bilecik Belediyesi önünde Hatıra fotoğrafı çektirildi.
Dönmez son olarak, İlimizin enerji sorunlarını masaya yatırmak amacıyla Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa katıldı.

bilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

MÜSTEŞAR FATİH DÖNMEZ MEMLEKETİ BİLECİK’TE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin