OSMANELİ’NDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversitelerle işbirliğine ayrı bir önem veren Osmaneli Belediyesi, akademik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda üniversiteyi ilçesinde ağırlayan ve birlikte birçok projeye imza atan Osmaneli Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu yine Türkiye’nin önemli değerlerini ağırladı.

osmaneli-haber-bilecik-haber-1
Mimarlık alanında Osmaneli için çok defa akademik çalışmalar ortaya koyan Prof. Dr. Ayşen Akpınar, Dünyaca Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Ersin Alok ve Okan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sühendan Kumcu birtakım yeni çalışmalar için ilçemizi ziyaret etti.
Daha önce de 21-23 Kasım 2015 tarihlerinde, Osmaneli’nde, ülkemizin önde gelen üniversitelerinin katılımıyla düzenlenen “Osmaneli Doğal Kaynak ve Değerlerinden Nasıl Yararlanılmalı” adlı Çalıştay’a katılan misafirlerimiz bu çalıştay ile oldukça önemli bilimsel çalışmalar ortaya koymuştu. Bu çalışmalar ile ilçemizin tarihi ve kültürel yapısı, turizm potansiyeli, doğal kaynakları ve doğa yapısı akademik anlamda mercek altına alınmıştı.
Geçtiğimiz hafta sonu yeni çalışmalar için yeniden ilçemize ziyarette bulunan kıymetli misafirlerimizi, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin karşıladı. İlçe merkezindeki tarihi dokuyu, Geleneksel Osmaneli Evlerini, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini ziyaret eden misafirlerimiz, bilimsel anlamda önemli incelemelerde bulundu. Dünyaca Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Ersin Alok, objektifine Osmaneli’nin eşsiz manzaralarını aktardı.
Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi’ni de ziyaret eden hocalar, Osmaneli’nin tarihiyle, kültürüyle, doğal kaynaklarıyla ve doğa yapısıyla çok değerli bir ilçe olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Münür Şahin’de kendilerini ilçemizde görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek “Osmaneli’nin akademik ve bilimsel anlamda Türkiye’nin değerli Öğretim Üyeleri tarafından inceleniyor olması bizleri ayrıca sevindiriyor” dedi.

osmaneli-haber-bilecik-haber-1 osmaneli-haber-bilecik-haber-1 osmaneli-haber-bilecik-haber-2 osmaneli-haber-bilecik-haber-3

OSMANELİ’NDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin