Prima Bebek Bezi İle Aktif Bebekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapısı gereği hassas bir cilde sahip olan bebekler, prima bebek bezi sayesinde gün boyu ve gece boyunca pişme ve ağrı sızı olmadan uykunun rahatlığın ve aktif olmanın keyfine varmaktadırlar. Vücudun tahriş olmamasını sağlayan prima bebek bezi aynı zamanda sıvıyı içerisine çekerek ve bebeklerin rahatsız olmasını engelleyerek, dışa sızma yapmasını da önlemektedir.

Diğer bebek bezleri çabucak dolarak ve hızlıca pişiğe yol açarken, prima bebek bezi tam koruma sağladığı için uzun süreli dayanıklı olmasının yanı sıra, pişik olma ihtimalini de ortadan kaldırmaktadır. Fiyatının da dayanıklı ve çok amaçlı olmasına rağmen uygun olması, bebeğini düşünen aileler tarafından ilk tercih edilme sebebi olmaktadır.

Prima Bebek Bezi Nasıl Çalışır? 

Sağlık bakımından koruyucu özelliklere sahip olan prima bebek bezi öncelikli olarak üst tabaka üzerinden koruyucu tabakaya hızla geçerek ve sıvıyı birkaç saniyede içine alarak pişik, yanma gibi tahriş edici etkenleri ince katman losyonu ile hızla ortadan kaldırmaktadır. Bebek cildinden idrarın uzaklaşması için, polyester fiberden oluşmakta olup, emici tabakadan geçmektedir.

Dağıtıcı olan idrar tabakası sayesinde prima bebek bezi gelen idrarı yakalar ve tüm düzeye yayarak, hızla emilmesini sağlamaktadır. Dış katman ise hava alan film üzerine yapılmış olup, bebeğin kıyafetine ve yatağına sızma yapmamasını sağlamaktadır. Hem sağlığa hem de keseye uygun olan prima bebek bezine dilerseniz https://www.cosmetica.com.tr/prima/ adresinden güvenle sahip olabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Prima Bebek Bezi İle Aktif Bebekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin