Ravza Hurmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ravza markası bünyesinde çikolata, draje, kuruyemiş ve lokum gibi ürünlerin satışını gerçekleştiren bir işletmedir. Ancak Ravza denildiğinde akıllara gelen ilk şey hurmadır. Birbirinden lezzetli ve güzel hurma çeşitlerini müşterilerine sunan marka bu açıdan fazlasıyla ilgi görmektedir. Üstelik bilinenin aksine tek bir hurma çeşidinin yanı sıra birbirinden farklı dokularda ve lezzetlerde hurma kategorileri bulunmaktadır.

Özellikle de sukkari hurma çeşidi Ravza bünyesinde en çok satılan hurma türlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Şeker sevenlere tatlı niyetine en sağlıklı aperatiflerden biri olabilecek sukkari yaş hurması, markanın sunduğu uygun fiyatlarla birlikte satılmaktadır. Üstelik dilerseniz Ravza’nın tüm ürünlerini online web mağazasında görerek sipariş de edebilirsiniz. Online alışveriş olanağını da müşterilerine sağlayan marka bu açıdan fazlasıyla beğeni ile karşılanıyor.

Hurma Çeşitleri

Markanın satışını gerçekleştirdiği onlarca farklı hurma çeşidi bulunmaktadır. Yaş hurma, kuru hurma gibi genel bir kategorizenin yanı sıra hurmaların yetiştirildiği bölgelere ve türlerine göre de bir çeşitlilik söz konusudur. Bu açıdan Ravza, hurmayı ana vatanından alarak tüm müşterilerine en doğal ve sağlıklı haliyle sunmaktadır.

Daha çok Medine, Kudüs ve İran bölgelerinde yetişen hurmalar aynı zamanda yetiştikleri toprak ve iklim koşullarına göre de değişiklik göstermektedir. Ravza’dan satın alabileceğiniz bazı hurma çeşitlerini sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Zaviye hurma
  • Sugay çerez hurma
  • Zahidi hurma
  • Rotana hurma
  • Reşudiye hurma

Belirttiğimiz hurma çeşitleri ve çok daha fazlası Ravza online web mağazasında sizleri bekliyor. Markanın satışını gerçekleştirdiği tüm hurma türleri tamamen doğal koşullarda ve en verimli gelişecek ortamlarda yetiştirilmiştir. Aynı zamanda içerdikleri besin değerleri ve insan vücuduna olan faydaları bakımından da her biri için farklı bir nitelik sayılabilir. Bu nedenle Ravza hurmaları, sağlıklı yaşam için birebirdir.

Yaş Hurma Satın Almak İçin: https://www.e-ravza.com/sukkari-yas-hurma

Ravza Hurmaları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin