SGK İŞİN TEMELİNE İNDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Avrupa Birliği ile  Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hayata geçirilen “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” kapsamında, Bilecik Merkez Atatürk İlköğretim Okulu, Bozüyük İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu, Pazaryeri İlçesi  Pazaryeri İlköğretim okulu ve Beşeylül İlköğretim okullarını ziyaret ederek, bilgilendirme eğitimi düzenledi.

 

Bilecik Sosyal Güvenlik İl Müdürü Celalettin ATEŞ,   ilkokul çağındaki öğrencilerin sosyal güvenlik bilincinin artırılması ve sosyal güvenlik elçisi olarak yetişmesi amacıyla yola çıktıklarını, sosyal güvenlik bilincini genç beyinlere aşılamayı hedeflediklerini belirtti.

.

Programda 3. Sınıf öğrencilerine “Kit ve Kiti” adlı kahramanlarla sosyal güvenlik konusu anlatılan çizgi filmler izlettirilerek ardından “Güven İle Sağlıklı İletişim” SGK eğitim serisi dağıtılarak soru cevap şeklinde sosyal güvenliğin önemi ve kayıt dışı istihdamın olumsuz etkileri konuları  çocukların yaşlarına uygun bir şekilde anlatıldı.

 

İl Müdürü Celalettin Ateş Mali Hizmet Merkez Müdürü Ayşe Özan ve personellerden Mehtah Tetik Bozüyük SGM personeli Hülya ÇELİK ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Celali Yılmaz ve okul yetkilileri ile birlikte her sınıftan belirlenen 2 erkek 2 kız öğrenci olmak üzere, toplam  52 öğrenciye okul yönetiminin de katılımıyla “Sosyal Güvenlik Elçisi” belgeleri  takdim edildi. Sertifika töreninin ardından, okul yönetimi ve öğretmenler programı düzenleyen İl Müdürü Celalettin Ateş ve ekibine  teşekkür etti.

sgk1 sgk2 sgk3 sgk4 sgk5

SGK İŞİN TEMELİNE İNDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin