Siyaset yapmak, birilerinin canını yakmak değildir

featured
5
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahalle ve köy muhtarları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Milletvekili Adayı Vedat Kazıcı, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ile muhtarların aile üyeleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde muhtarlarla toplantı yapan Başkan V. Subaşı, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi. Yapılması talep edilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Aynı iftar sofrasında buluştukları için duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan V. Subaşı, muhtarlara deprem döneminde muhtarlar tarafından verilen destekler dolayısıyla tüm muhtarlara teşekkür plaketi verdi.

‘’BU YIL DA KÖYLERİMİZE ÜCRETSİZ FİDELER DAĞITACAĞIZ’’

Muhtarlara müjdeli haberleri olduğunu kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’ Öncelikle paylaşma ve yardımlaşma ayı olan ramazan ayındaki soframızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Sizlere bir müjdeyi vererek konuşmama başlamak istiyorum. Geçtiğimiz yıl sizlere sebze fideleri dağıtmıştık. Bu yılda bu güzel uygulamayı sizlerle paylaşacağız. Aynı zamanda bizlerin size bu akşam teşekkür belgesi takdim edeceğiz. Çünkü deprem zamanında hem mahalle hem köy muhtarları olarak bizlere çok desteğiniz oldu. Deprem yarasını birlikte sarmaya çalıştık. Bu güzel programa iki tane değerli milletvekili adaylarımız da katıldılar. Yaşar Tüzün ve Vedat Kazıcı’yı sizler de çok iyi tanıyorsunuz. Yaşar Tüzün bizim ağabeyimiz ve büyüğümüz. Hem belediyecilik tecrübesi var hem milletvekillik tecrübesi var. Yıllarca muhalefette milletvekilliği yaptı. Umuyoruz, önümüzdeki seçimler sonrasında iktidar milletvekili olarak size hizmet verecektir. Böylece biz belediyemize daha büyük katkılar almış olacağız.’’ Dedi.

İller Bankasından bu ay yeterli miktarda para almadıklarını ifade eden Başkan V. Subaşı, ‘’Muhtarlarla yaptığımız toplantıda da dile getirdim. Bizler İller Bankasından kötü bir haber bekliyorduk. Çünkü seçim sürecindeyiz. Bize mutlaka para göndermeyecekler diyorduk. Bizim 750 çalışanımız var ve 11 milyon 850 bin TL kadar her ay ödeme yapıyoruz onlara. Bu ay İller Bankasının bizlere gönderdiği para 11 milyon 300 bin lira. Maaş ödemeye bile yetmiyor bırakın hizmet yapmayı. Normalde 25 milyon TL göndermeleri gerekirken, bu rakamı gönderdiler. Bunu şunun için söylemek istiyorum. Siyaset yapmak, birilerinin canını yakmak değildir. Çünkü örneğin bu akşamki çorbayı yapan da bizim çalışanımız, yol ve caddelerde çalışan da bizim personelimiz. Herbirisinin ayrı ayrı ihtiyaçları var. Biz de bu mutlu günlere bir an önce kavuşmak için milletvekili adaylarımızla birlikte sizlerle buluşmak istedik. Adaylarımızdan birisi de Vedat Kazıcı. Sağ olsun kendisi belediyemize geldiğinden bu yana omuz omuza çalıştık, tecrübelerinden faydalandık. Çok kıymetli ve değerli bir büyüğümüz. Son olarak sizlerle buluştuğumuz için duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Buluşmada söz alan Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ve Vedat Kazıcı da yerel yönetimde yaşanan sıkıntıları dile getirerek, iktidar milletvekilleri oldukları dönemde Bilecik, yerel yönetim ve muhtarlar için yapacakları çalışma ve düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.

Siyaset yapmak, birilerinin canını yakmak değildir
5

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. Sehirde yollar berbat durumda mahalle aralari cukurdan yamadan gecilmiyor bugunleridemi gorecektik. Yazik

  2. Genel seçimler neyse de yerel seçimlerde bir daha üyesi olduğum bu partiye oy falan vermem. Böyle berbat bir yönetim anlayışı olmamalı. Sizin eskilerden ne farkınız kaldı?

  3. 14 Nisan 2023, 02:00

    Atadan Cumhuriyet Halk Partiliyim ama böyle boş beleş bir yönetimi bazı at gözlüklüler gibi görmezden gelemem yazık ettiniz bu memlete hem partiyi hem teşkilatı rezil ettiniz bu seçim vekile dahi oy atmayacağım….

  4. İyi bir siyasetçi böyle konuşmazdı hadi kesildi bu ay daha 1. Ay ver miskelerimi geriye çocukların yaptıkları bir davranış iyi siyasetçi çözüm üretir Bilecik mahallelerinin her yeri çukur içinde dün yaptiklariniz yarın bozuluyor siz nerede yaşıyorsunuz başkan iş yapmamak için bahane uyduruyorsunuz sizi severdik ama Ekrem bey size çok akıl vermiş söylemleriniz onlara benzer oldu.

  5. 13 Nisan 2023, 19:00

    Yaşar Tüzün.ün hiçbirşey üretmemek noktasında tecrübeli olduğunu biliyoruz.Emekli olmayı düşünüyor vekillikten .Çalışan üreten belediye başkanını harcayan bir vekil istemiyoruz
    Tüzün e oy yok……