Slim Fit gömlekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Slim fit gömlek erkeklerin gözde modeli olarak son yıllarda geniş bir müşteri kitlesi tarafından kullanılmaktadır. Pek çok erkeğin sportif bedenlerini ortaya çıkarmak için tercih ettiği slim fit gömlek modelleri geniş bir renk ve kumaş yelpazesine sahiptir. Özellikle kumaş yada kot pantolon tercihleri üstünde rahatlıkla kullanılabilen modellerin doğru kumaş seçimi büyük önem arz etmektedir.

Dar Tercihler
Slim fit gömlek tercih ederken boyun, omuz ve kol ölçülerinizi doğru almanız gereklidir. Bu konuda üreticilerin hazırladığı hassas beden ölçü tablolarından faydalanabilirsiniz. Kıyafet bedeniniz dar bir şekilde kapladığı göz önüne alınırsa yaka ölçüsünün doğru alınmasının önemi bir kat daha artmaktadır. Diğer taraftan yaka ölçüsünde gereğinde fazla genişlik gömleğin genel durumlu ile uyumlu olmayacağından olumsuz görüntüler ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Ancak her durumda vücudunuzdaki kan dolaşımın düşünmeniz ve dar ölçülere sahip gömleğinizi sizi sağlığınızı riske atmayacak şekilde olmasına önem göstermeniz gerekir.

Pierre Cardin ile Slim Gömlekler
Pierre Cardin slim fit gömlek muhteşem renk tercihleri ile size çok zevkli modelleri sunmaktadır. Kısa ve uzun kol tercihleri ile sağlığınız etkilemeyecek bir tarz gömlek üretimi yapmaktadır. Kumaş kalitesi ile uzun yıllar kullanılabilecek gömlekler üretilmekte ve dar kıyafetler içinde konfor yaşamanın dayanılmaz hazzını size tattıracaktır. En muhteşem modelleri görmek ve denemek için en kısa süre bir Pierre Cardin mağazasına uğramanızda yarar var. Ya da https://www.pierrecardin.com.tr/slim-erkek-gomlek-modelleri/ sayfası sizleri bekliyor.

Slim Fit gömlekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin