Söğüt bağlantı yolu çalışmaları gerçekleştiriliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağıköy Mevkisi-Söğüt bağlantı yolu ve dere ıslahı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bilecik ile Söğüt arasında ikinci bağlantı noktası olan Aşağıköy Yüksek Hızlı Tren altında gerçekleştirdiği yol genişletme ve dere ıslahı çalışmaları ile ulaşım yolları genişlerken aynı zamanda dere ıslahı çalışmaları ile de yeni ve güzel bir görünüme kavuşuyor.

 

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin inceleme yaptığı çalışmanın tamamlanması ile birlikte şehre Söğüt ve İstanbul’dan ikinci giriş niteliğinde olan bölge daha estetik bir görüntüye kavuşurken, var olan yolun gidiş ve geliş şeklinde düzenlenmesi ile ulaşımda büyük kolaylık sağlanacak.

Çalışma ile birlikte ayrıca Yüksek Hızlı Tren, Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, Bilecik Belediyesi Mezbahası, Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi ve Karasu Yaşam Adasına ulaşımın daha sağlıklı ve kaliteli şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

 

Çalışma kapsamında Yüksek Hızlı Tren alt geçidi, gidiş ve geliş şeklinde genişletilecek ve kavşak çalışması ile ayrılacak.

Söğüt bağlantı yolu çalışmaları gerçekleştiriliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Asagıkoyun halkına cozum bulun ilk basta bi geciz yolumuz tren yoluydu onuda kapadınız kac yıldan beri koy halkı ordan geciyordu bi sıkıntı olmadı simdimi olacak peki kapadınız alt geciz projenizde hazırlanmıstır bilemem ama oy zamanı gelip onu yapcaz bunu yapcaz diyip bir civi cakmadınız koyumuz madur bilginize arz ederim

    Cevapla
  2. 11 Ekim 2017, 10:14

    EVET GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ ORADA SIKINTI VARDI;ORADAKİ KOD BİRAZ İNDİRİLMESİ GEREKİYOR,AYNI ZAMANDA YAYA GECİDİ DE OLMASI GEREKİR İLGİLİLERİN BİLGİSİNE

    Cevapla
  3. 11 Ekim 2017, 11:57

    Nihayet Aklınıza Aşağı köy gelmiş. Helal olsun Şehir e yakınlık köyün yolunu da yaptıracak sonunda ki Söğüt yolcuları üzülmesin diye.

    Cevapla
  4. köprünün alt kısmındaki sensörlü aydınlatma lambaları ev tesisatı için bunu ne amaçla yaptınız yerine sokak lambası daha uygun olur benden söylemesi ve sokak lambasının sensörleri yolun heriki girişine montajı yapılırki olurya yaya köprünün alt kısmından geçmeye başlamadan sensör görür ki yandığında yayada önünü görsün başka bir araç gelip çarpmadan hatırlatayım neden sensörlü lamba sokak lambalarının enerjisinden çekin bırakın yansın sabaha kadar çokmu enerji harcar hayır köyden gelip oradan geçenlerden çokmu kıymetli harcanan elektrik…..

    Cevapla
Bizi Takip Edin