Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesinde devam eden Uğur Mumcu Parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘‘Bahçelievler Mahallesi’nde daha güzel çalışmalarımız olacak” dedi.
Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Çevik’ten çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Parktaki çalışmalarda sona yaklaştıklarını ifade eden Başkan V. Subaşı, çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin yeni cazibe noktalarından biri haline geleceğini kaydetti.
Park alanındaki yeşil oranını artırdıklarını belirten Başkan V. Subaşı, yeni ışıklandırma sistemleri, oturma alanları, çocuk oyun ve eğlence alanlarının olacağı bilgisini verdi.
Parktaki incelemeler sonrasında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi, Mahalle Muhtarı Faruk Genç’in mahalle sakinlerinden gelen isteklerini dinledi.



Başkanım artık parktan daha fazlası lazım. Biz seçmen olarak Bozüyük tramvayı konuşuyorken artık ”park”ı proje olarak konuşmak istemiyoruz. Bir şehir düşünelim ki ilçesinde tramvay gibi modern ve estetik bir proje yapılmış, şehir merkezi ise hala parkla falan avunacak. Orda tramvay yapılırken biz burda hala diyoruzki falanca mahalleye park yapılıyo, bu cidden olmuyo, şehir merkezine yakışmıyo, şehir merkezindeki bakış açısının artık değişmesi lazım. Bozüyük merkezle arayı giderek açıyo, ulaşımda da öndeler artık, biz hala parkı falan konuşalım.
Ya artık park kelimesini duymasak mı? Oraya park buraya park. 2023deyiz yahu. Bozüyük tramvay yapmış, biz hala şehrin merkezinde parkı konuşuyoruz, inanılır gibi değil ya. Şehir merkezinin kaderi değişmiyo maalesef ya.