YENİ DEVLET HASTANESİ VE YENİŞEHİR YOLU NE DURUMDA?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanlığınca Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapımı yılan hikayesine dönen Yenişehir yoluyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BU DEFA YAPACAĞIZ VE BİTİRECEĞİZ”

Bu yolun bitmesinin bir türlü nasip olmadı. Bunda hiçkimsenin kusuru ve suçu yok ama bazı işlerde talihsizlik ve şanssızlıklar oluyor. Biz Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bakanımızın destekleriyle olmayan, olumsuzluğa giden hatta kangren haline gelen yolu yeniden harekete geçirdik ve inşallah ihalesini yaptık bu defa bu yol allah’ın izniyle sizlerin duasıyla, Cumhurbaşkanımız ve bakanımızın bizlere destekleriyle bu yolu bu defa yapacağız ve bitireceğiz.

“DEVLET HASTANEMİZ SON AŞAMAYA GELDİ”

Şehrimiz adına çok önemli olan devlet hastanemiz inşallah son aşamaya geldi. Hava şartları sebebiyle hedefimiz bu sene sonunda bitirmekti ama yerleştirmesi, kış şartları bizi aksatacak ama önümüzdeki nisan ayları içerisinde Bilecik Devlet Hastanesi hizmete açılacak. Bu noktadaki en büyük şansımız önceki dönem Milletvekili Kardeşimiz Sağlık bakan yardımcımız Halil Eldemir beydir.

BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ VE LOJİSTİK MERKEZİ

Bozüyük Devlet hastanemizin de çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yine Bozüyük’te ki lojistik merkezimiz gerçekten bölge halkına son derece önemli olan bu çalışmayı da hep birlikte takip ediyoruz ve Osmaneli hızlı tren hattıyla birlikte bu demir yolu üzerindeki bu çalışmaları da hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde takip edip bu seçim dönemi içerisinde inşallah bunları bitireceğiz.

“HER İŞİ BAŞARABİLİRİZ”

Yapılmayacak hiçbir iş yok, ulaşılmayacak hiçbir başarı yok. Her yere bizler ulaşabiliriz, her işi başarabiliriz. Bilecik olarak bu zamana kadar çok önemli işler yaptık. Bundan sonra da hep birlikte yapabiliriz ama AK Parti ve Bilecikliler olarak sihirli tek bir formülü var sen ben o demeyeceğiz hep birlikte biz olacağız ve bu işleri başaracağız.


İLGİLİ HABERLER:

YENİ DEVLET HASTANESİ VE YENİŞEHİR YOLU NE DURUMDA?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Dünyada başka yer yoktur organize sanaii içinde bir hastane buna onay verenler rant içinmi oraya yapılsın diye inat etti

    Cevapla
  2. Ne cumhur başkanının haberi var nede bakanın haberi bunların hiç yolla ilgili haberli yok daha ne kadar yalan söylenecek

    Cevapla
  3. Gittigi yere kadar yalan soylemeye devam bilecikte koah hastasi cok hastaneye gittiklerinde bos donmesinler biraz daha zehirlensinler olmezler ya aman . Fabrikalara denetimler cepte mi kaliyor ahirette kalmaz nasilsa

    Cevapla
  4. 30 Aralık 2019, 10:55

    Anlat heyecanlı oluyor..Yeni yıl masalları…Hastalarımız taa Bolu ya kadar gidiyor.kayak yapıp geliyor.Yenişehir yolunu yapınca da büyük iş yapmış gibi açarsınız.İşsizlik,pahalılık almış başını gitmiş..Uyu bebeğim uyu.

    Cevapla
Bizi Takip Edin