Başkandan Aday Adaylarına Uyarı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

Seçim takviminin henüz netleşmediğini ve Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde devam edip etmeyeceğine dair görüşmelerin devam ettiğini bildiren İl Başkanı Karabıyık,  2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde partilerinden aday adayı olmayı düşünenlere dikkat çeken bir mesaj gönderdi. Tüm belediyelerde başkanlık için birçok aday adayının olabileceğine dikkat çeken Karabıyık, “ Aday adayı olan arkadaşlar eğer aday gösterilmedik diye küsecek olurlarsa, farklı bir kuğuya girecek olurlarsa aday adayı olmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

 

 “AK Parti Olarak Her Gün Seçim Varmış Gibi Çalışıyoruz”

AK Parti İl Başkanı Karabıyık “Nasip olursa Mart 2019’da yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Ülke gündemi bunun yanında da çok ciddi bir yoğunluk içerisinde. Gündemde olan konulardan bir tanesi seçim takvimi, ikincisi de cumhur ittifakının yerelde devam edip etmeyeceği. Bununla ilgili olarak genel merkezimizde yaptığımız görüşmelerde AK Parti ve MHP teşkilatlarının bir çalışma yaptığı ön görüşme yaptıktan somnra genel başkanlar düzeyinde bu konunun değerlendirileceği yönünde bir bilgi aldık. Henüz netleşen bir takvim yok ama biz AK Parti olarak her gün bir seçim varmış gibi bir çalışma temposu içerisinde oluyoruz.

 Karabıyık Aday Adaylarını Uyardı

Yerel seçim ile ilgili sene başından bu yana düzenli olarak bir kamuoyu araştırması yapılıyor genel merkezimiz tarafından. Bu şekilde bir aday çalışması yapılıyor. Aday adayı olacak arkadaşlarımıza bir hatırlatma yapmak istiyoruz. AK Parti şu anda bütün belediyeleri alma ihtimali en yüksek olan parti. Bu anlamda partimizden Belediye Başkanı adayı olmak için birçok kişi bize geliyor veya aday olma isteklerini farklı ortamlarda dile getiriyor. Her Belediye için bir tane aday belirleme şansımız var, ikincisi yok. Bu nedenle aday olmak isteyen kişiler aday gösterilmedik diye küsecek olularsa farklı bir kurguya girecek ourlarsa aday adayı olmamalarını tavsiye ediyoruz. Bu göreve talip olan birden fazla kişi olacak ve bir kişi aday gösterilecek. Mesele burada AK Parti bayrağını en güçlü şekilde dalgalandırabilmek. AK Parti teşkilatı olarak Kazanabileceğimiz en doğru adayla seçime girmeyi istiyoruz. Şu an takvimle ilgili netleşen bir süreç yok ama Ekim ayı gibi temayül yoklamaları  teşkilatın görüşü alınmaya başlanır diye düşünüyoruz. AK Parti olarak biz nasıl ki  erken seçimden çok güçlü bir şekilde çıktık, yerel seçimlere de hazırız. Yarın sandık koyulacakmış gibi düğmeye basıldığı anda yine bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız.” idafelerini kullandı.

 

 

Başkandan Aday Adaylarına Uyarı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin