BOZUK OYUNCAKLAR TAMİR EDİLEREK ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı “İhtiyacın Olmayanı İhtiyacı Olana Verelim” adlı sosyal medya gurubu üzerinden başlatılan bozuk oyuncakları toplayıp tamir ettikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak ‘bozuk oyuncakları toplama’ kampanyasına bağışladığı eski ve yeni oyuncaklar ile destek verdi.

Bozüyük’te “İhtiyacın Olmayanı İhtiyacı Olana Verelim” adlı sosyal medya gurubunun kurucusu ve aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sağlam sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı bozuk oyuncakları toplayarak tamir ettirdikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Yeni Mahalle’de bulunan Şeyh Şamil Parkı’nda oluşturulan oyuncak toplama alanını kızları ile birlikte ziyaret eden Emine Bakıcı böylesine anlamlı bir kampanyayı başlayan Kısmet Sağlam’a teşekkür ederek bağışladığı eski ve yeni oyuncaklarla kampanyaya destek verdi.

“İhtiyacın Olmayanı İhtiyacı Olana Verelim” adlı sosyal medya gurubunun kurucusu ve aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam başlattığı kampanya hakkında bilgi verdi. Sağlam “Bu proje aslında Bursa’da Kavazoğlu Ailesi tarafından ve bir anne ile oğlu tarafından başlatılmış bir proje. Bozuk oyuncakları toplayıp tamir ederek ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak çocukları sevindiriyorlar. Bizlerde burada başlattığımız kampanya ile Bozüyük olarak onlara destek veren ilk ilçe olduk. Bizde burada eski oyuncakları toplayıp Bursa’daki ailemize destek olarak göndereceğiz. Onlarda bozuk oyuncakları tamir edip tekrar bize, ilçemize, köylerimize, ilçe okullarımıza gönderecekler. Sağlam olan oyuncakları da ilçemizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve Bozüyük içerisindeki anaokullarına dağıtacağız.

 

Bu kampanya Bozüyük’te ilk olarak bizim tarafımızdan yapıldı ve kampanyamız 2 ayda bir 3 ayda bir bu şekilde oyuncaklar toplanıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere devam edecek. Ben kampanyamıza destek veren tüm Bozüyük halkına ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Eşi Emine Sugan Bakıcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

BOZUK OYUNCAKLAR TAMİR EDİLEREK ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. çok güzel bi uygulama geçen gün renult scenic turkiye isimli scenic severlerin bursada ki bi üyeside aynı seyi yapıyordu tebrik ediyorum…harika

    Cevapla
Bizi Takip Edin