CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI AYŞE TÜRKMENOĞLU BİLECİK’E SELAM GÖNDERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Ticaret ve Sanayi odası ile Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından ortaklaşa düzenlenecek “Halk Buluşması Sistem Değişikliğini Konuşuyoruz” isimli programa katılımcı olarak katılması planlanan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun, A Haber’de canlı yayına katılacağı için Bilecik programı iptal edilmişti.

 

 

Bunun üzerine Bilecik’e gelerek Bilecik Belediyesini ve ardından Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Türkmenoğlu, akşamki programa son anda belli olan televizyon programı nedeniyle katılamayacağını bildirerek Bilecik halkından özür dilemişti.

 

Bilecik’ten ayrılarak A Haber televizyon kanalında Erkan Tan’ın sunduğu Arka Plan isimli programa katılan Türkmenoğlu, buradan Bilecik programına katılamadığı için Bilecik halkına A haber programından selam gönderdi.

 

Canlı yayında konuşan Türkmenoğlu, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“ÖZELLİKLE BİR SELAM İLETMEK İSTİYORUM”

Bugün Bilecik ilimizdeydik. Bilecik’te akşam bir toplantı yapacaktık ama televizyon programı nedeniyle iptal ettik. Ben buradan Bilecikli hemşehrilerimizin hepsine selam söylüyorum ve onlara dedim ki bir başdanışman değil 3 başdanışman ve milletvekilimiz olacak ekranda. A Haber ekranlarında izlerseniz çok daha aydınlanacaksınız dedim. Özellikle bir selam iletmek istiyorum.

 

“GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLÜYORLAR, BU BÜYÜK BİR PİŞKİNLİKTİR”
Bilecik özelinde tabiki tüm Türkiye’ye selamlarımızı iletiyoruz. Türkiye genelinde bazı illerde yeni anayasanın tanıtımını yapıyoruz, anlatıyoruz, doğruyu anlatıyoruz. Farkındaysanız yalanlar havada uçuştuğu için doğruya ihtiyacımız var. Gerçekler er geç ortaya çıkacak ama geç olmadan biz çıksın diyoruz. Çünkü halkımızın iradesi sakatlanmaya çalışılıyor. Maalesef yalanlarla ve ben 80 milyonu bu şekilde aşağılayan tutumu kabul edemiyorum, isyan ediyorum. Göz göre göre halkımıza yalan söylüyorlar bu da büyük bir pişkinliktir diyorum.


İLGİLİ HABERLER:

CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI AYŞE TÜRKMENOĞLU BİLECİK’E SELAM GÖNDERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin