GRUP BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberlerinin ardından, tepkisini göstermek amacıyla dün Bilecikspor öncülüğünde toplanan yüzlerce kişi sokağa döküldü, sloganlar atarak teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi.

yürüyüş2 (2)

Şehitler parkında son bulan yürüyüşün ardından açıklama yapan ÜNİ11 taraftar grubu kadın kolları başkanı Ebru Delibaş, yaptığı talihsiz açıklamada terörü ve işbirlikçilerini lanetlemek yerine hükümete ağır eleştirilerde bulundu. Siyasetin olmayacağı ve herkesimden insanın katılacağı söylenilen yürüyüşte siyasi bir basın açıklaması yapan Delibaş, eleştiri yağmuruna tutuldu.

CEVAP GECİKMEDİ

Delibaş’a ilk tepki ÜNİ 11 taraftar grubu başkanı Gökalp Aslan’dan geldi. Aslan yaptığı açıklamada “Bugünkü yürüyüşte grubumuz adına açıklama yapan şahıs siyasi söylemlerde bulundu. Grubumuzu kimse siyasi olaylara alet edemez. O şahısın bundan sonra grubumuzla ilişkisi kesilmiştir. Münferit olarak desteğini sürdürüp sürdürmemesi kendine kalmıştır” dedi.

KULÜBÜMÜZÜN DIŞINDA KİŞİSEL GÖRÜŞLERİDİR

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, ise “Benim teşekür konuşmamdan sonra yapılan bildiri konuşması kulübümüzün üniversite de fahri üyelerinden arkadaşın kişisel görüşleri olup içeriği iyi veya kötü kulübümüzün dışında kişisel görüşleridir.. başka amaç aranmamalıdır.. amacını aşmış rahatsız verici anlaşımlar olduysada bildiriyle ilgili kulübümüz adına özür dilerim..” dedi.


GRUP BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin