ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

2016-2017 Eğitim –Öğretim yılı öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı.

 

 

Okul Müdürü Yıldırım konuşmasında mezun olan öğrencilere hitaben “Sevgili gençler; okula ilk başladığınız günden bugüne eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız. Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Sizden sahip olmanızı istediğim üç şey sağlınız, mutluluğunuz, ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Sizlerden dürüst, adil, iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz” dedi.

 

 

Ardından mezun olan öğrenciler hazırladıkları birbirinden güzel ve eğlenceli gösterilerini sundu. Gösterilerin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi.

 

 

Başkan Bakıcı programın son bölümünde okul içerisinde hazırlanan ve öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan el işi sergisini gezdi.

ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin