BİLECİK BÖYLE EVLİLİK TEKLİFİ GÖRMEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir genç, kız arkadaşına binlerce kişi önünde evlilik teklifi yaptı.

Her geçen gün, adeta moda haline gelen evlilik tekliflerine şahit oluyoruz. Daha öncekilerden farklı olarak geçtiğimiz gün Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 10. yıl etkinliklerinde Şarkıcı Buray’ın sahne aldığı konser öncesi yapılan evlilik teklifi ise Bilecik’te daha önce görülmemiş cinstendi.
Binlerce kişinin izlediği konser öncesinde kaybolan çantası bulunduğu gerekçesiyle, olacaklardan habersiz olan ve sahneye çağrılan Tuğba Göven isimli genç kız, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Sahneye çıkan ve karşısında yaklaşık 4 senelik ilişkisi bulunan erkek arkadaşı Ömer Çelik’i elinde yüzük ile gören Göven, göz yaşlarını tutamadı.

 

Üzerinde “Artık her sabah uyandığımda bu güzel yüzü görmek istiyorum. Hayatımın kadını olurmusun” yazılı pankartla kız arkadaşının karşısına çıkan Çelik, kız arkadaşının önünde diz çöktü, elindeki çiçek ve yüzüğü uzatarak “Benimle evlenir misin?” dedi.

 

Ömer Çelik’e, konser alanında bulunan binlerce kişi de destek vererek Tuğba Göven’in “evet” demesi yönünde tezahüratlarda bulundu.

 

Tuğba Göven, yaklaşık 4 yıllık ilişkileri bulunan Ömer Çelik’e binlerce kişi önünde “Evet” diyerek, Çelik’in evlilik teklifini kabul etti.

 

 

Gerçekleştirilen evlilik teklifi her ne kadar evlenecek çiftleri kıskandıracak ve damat adaylarını zora sokacak gibi gözükse de, Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Haber228)


İLGİLİ HABERLER:

BİLECİK BÖYLE EVLİLİK TEKLİFİ GÖRMEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bu evlilik teklifimi güzel ya ?? bide ole bir şey demissiniz ki diğer damat adaylarını zora sokacakmis ??? heralde benim aldığım evlilik teklifini görseler tek tek denize atlarlardi ?????

    Cevapla