CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve beraberindeki partililer, köy köy mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinliyor, sorunları yerinde tespit ediyor.
Başkan Pamukçu, beraberinde İl Genel Meclisi ve yönetim kurulu üyeleri ile köy ziyaretleri yapmaya devam ediyor.
Her akşam bir köye uğramaya gayret eden partililer, muhtar ve azalarıyla birlikte köy halkıyla bir araya gelerek, sohbet ediyor, sıkıntı ve taleplerini dinliyor.
Yaptıkları ziyaretlerle ilgili bilgi veren Pamukçu, “Merkez İlçe Yöneticilerimizle ve İl Genel Meclis Üyelerimizle Merkez Köylerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde bizleri tarlasında, evlerinde, bahçelerinde, kahvehane de karşılayan tüm köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza misafirperverlikleri, samimi karşılamaları ve sıcak sohbetleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.



Sayın başkan, seçmen olarak merkez ilçenin gidişatından memnun değiliz, biz seçmen olarak artık 2023’te ”falanca mahalleye park yapıcaz” gibi söylemleri duymak istemiyoruz. Bozüyükte artık raylı sistem varken merkez ilçede hala dolmuşların konuşuluyo olması sizce de düşündürücü değil mi? Böyle giderse yerel seçimde oy vermeyeceğiz, biline.