NEVRUZ KUTLAMALARI, BAŞKAN YAĞCI’NIN CHP ESPİRİSİNİ AKILLARA GETİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Nevruz Bayramı dolayısıyla Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi. Törende protokol üyeleri boyalı yumurtaları tokuşturdu. Renkli görüntülerin oluştuğu program geçtiğimiz yıl düzenlenen nevruz kutlamalarında Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın protokol üyelerini kahkahaya boğan espirisini akıllara getirdi.

Geçtiğimiz yıl Kültür müdürlüğü ve Ertuğrul Gazi Lisesi tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı’nın, CHP il genel Meclis üyesi Hikmet Turhan ve CHP Bilecik il başkanı Metin Yaşar’a yaptığı espirili CHP cevabı protokol üyelerini kahkahaya boğmuştu.

 

Ertuğrul Gazi lisesi bahçesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı ve şiirlerin okunduğu program sonrası protokol üyeleri’nin boyalı yumurtaları tokuşturduğu esnada, CHP il genel Meclis üyesi Hikmet Turhan ve CHP Bilecik il başkanı Metin Yaşar’ın yumurta tokuşturduğunu gören Selim Yağcı’nın “Her zaman olduğu gibi CHP’liler yine birbirine vurdu” espirisi protokol üyelerini kahkahaya boğmuştu.

 

İşte o renkli görüntüler:


#TBT: Açılımı Throwback Thursday olan TBT, geçmişten bir güne, eskilere dair sosyal medya hesabında fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket olarak bilinmektedir.


İLGİLİ HABERLER:

NEVRUZ KUTLAMALARI, BAŞKAN YAĞCI’NIN CHP ESPİRİSİNİ AKILLARA GETİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin