VOLEYBOL TAKIMI BÖLGESEL LİGDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı 09-10- 11 Şubat 2016 tarihlerinde Gemlik’te düzenlenen Bölgesel Amatör Voleybol liginde mücadele etti. Bölgesel ligde ilk kez mücadele eden ve deneyim kazanan voleybol takımı Osmaneli ilçesine döndü.

Antrenörler Engin Ulusoy, Okay İnam ve Serkan İlhan yönetiminde Erkek voleybol takımı bölgemizde bulunan Gemlik Spor, Düzce Halkeğitim Spor, Yenişehir Spor ve İzmit Yahya Kaptan Spor ile karşılaştı. Yoğun ilginin olduğu müsabakalarda 1308 Osmaneli Belediye Spor Voleybol Takımı, ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil etti.

 

 

Kıyasıya geçen müsabakalarda Voleybol Şube Sorumlusu Lütfi Cansız ve 1308 Osmaneli Belediye Spor yöneticisi Şevki Kelemcioğlu takıma destek olmak için maçları takip ettiler. 20 Kişilik sporcu kafilesi ile bölgesel amatör ligde sonraki yıllarda daha başarılı sonuçlar alabilmek için tecrübe ettiler.

 

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Yaptığı açıklamada; Sporun her branşında olduğu gibi Voleybol ‘da da hedeflerinin milli  ve dini değerlere sahip, centilmenliği ön planda tutan gençler yetiştirmek ve bu gençlerden üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak” olduğunu belirtti.

VOLEYBOL TAKIMI BÖLGESEL LİGDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Şubat 2017, 10:50

    Yani şimdi ateist olsa sporcu olamıyor mu? Milli ve dini değerlere sahip sporcu derken neyi amaçladı acaba başkan. “Umreye veya hacıya gitmeyen sporcu olmasın” demek istemiş olabilir mi? :) Spor ile dinin alakası nedir açıklarsa sevinirim! :)

    Cevapla
Bizi Takip Edin